ACS Xterra Sport Bihor

ACS Xterra Sport Bihor

Echipamente pentru sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea

Status: Fundraising

ACS Xterra sustine sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea pentru achizitionarea de echipamente medicale si alte echipamente necesare.

[ Show more ]

10,504 RON

Sumă:

1

Galantomi:

75

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

ACS Xterra sustine sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea, prin strangerea de fonduri in cadrul evenimentelor sportive pe care le organizeaza. Fondurile sunt destinate achizitionarii de echipamente medicale si alte echipamente pentru dotarea sectiei de oncologie pediatrica.

La ediția din 2015 a evenimentului 24 de ore pe banda s-au strans 4.000 eur, suma cu care s-au achizitionat aparate de aer conditionat pentru saloanele de tratament a copiilor cu cancer.

In 2016, în urma discuțiilor avute cu conducerea spitalului, respectiv a secției de oncologie copii, dorim să susținem achiziționarea a 4 infuzomate plus consumabilele specifice precum și a 2 perechi de ochelari Eyes-On Glasses System, ochelari cu care se obține o mult mai bună acuratețe în identificarea vaselor venoase pentru tratament.
Valoarea totală a acestora se ridică la 12.000 eur.