24 de ore pentru un zâmbet ediția a VII-a ~ 2018

 

Razvan Chiriac ACS Xterra Sport Bihor

0% Complete
0 RON
Donations raised
4,000 RON
Target
0
Donations

Particip la 24 de ore pentru un zâmbet ediția a VII-a ~ 2018 pentru a astrage fonduri destinate sectiei oncologie a Spitalului de Copii Dr. Curteanu din Oradea. E simplu, eu adun km, tu donezi, putin putin dar la final se strange mult:) Si km si bani. Pentru ei. 

E acel moment cand poti decide sa stai pe banca si sa comentezi sau sa intri in teren si sa te implici. Alegeerea iti apartine!

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Scopul Clubului Sportiv XTERRA Sport Bihor este organizarea, dezvoltarea si promovarea activitatilor sportive in urmatoarele discipline sportive: Atletism, Ciclism, Triatlon, sportul pentru toti, sportul de performanta, precum si sporturilor cu caracter montan.

ACS Xterra sustine sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea pentru achizitionarea de echipamente medicale si alte echipamente necesare.

RO: "24h pentru un zâmbet” - ediția a 7-a.  „24 ore pentru un zâmbet” este un eveniment sportiv caritabil de strângere de fonduri, organizat anual de asociația sportivă Xterra Sport Bihor în beneficiul secției de oncologie pediatrică a Spitalului Municipal Dr.Gavril Curteanu.Evenimentul sportiv caritabil a fost lansat în 2012 de István Szokolszky - sportiv de anduranță - care s

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!