Istvan Szokolszky - ACS Xterra Sport Bihor

24 de ore pentru un zâmbet ediția a VII-a ~ 2018

50 RON Donatii stranse
0.16666666666667% Complete
30,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

RO: "24h pentru un zâmbet” - ediția a 7-a. 

„24 ore pentru un zâmbet” este un eveniment sportiv caritabil de strângere de fonduri, organizat anual de asociația sportivă Xterra Sport Bihor în beneficiul secției de oncologie pediatrică a Spitalului Municipal Dr.Gavril Curteanu.

Evenimentul sportiv caritabil a fost lansat în 2012 de István Szokolszky - sportiv de anduranță - care s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul Secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea. István este însoțit în fiecare an și de un ciclist, care pedalează de asemenea 24 de ore. 


Ca în fiecare an, vă invităm să vă alăturați sportivilor inimoși și să susțineți cauza donând în contul AS Xterra Sport Bihor: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832, deschis la ING Bank.

Donațiile sunt fi folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale/consumabile necesare secției, contribuind astfel la mărirea șansei de vindecare a copiilor bolnavi și la îmbunătățirea condițiilor de ședere în spital ale micilor pacienți.

La ediția din 2017 am reușit să adunăm 28.800 RON, din care s-au achiziționat și s-au donat secției de oncologie 3 aparate de infuziomat (injectomat) împreună cu accesorii și consumabile precum și 1 aparat de aer condiționat.

Dată și locație eveniment: 21-22 decembrie 2018, Lotus Center Oradea


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ACS Xterra Sport Bihor

Scopul Clubului Sportiv XTERRA Sport Bihor este organizarea, dezvoltarea si promovarea activitatilor sportive in urmatoarele discipline sportive: Atletism, Ciclism, Triatlon, sportul pentru toti, sportul de performanta, precum si sporturilor cu caracter montan.

Echipamente pentru sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea

ACS Xterra sustine sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea pentru achizitionarea de echipamente medicale si alte echipamente necesare.

1 Donatii

22 dec 2018