ACS Xterra Sport Bihor

ACS Xterra Sport Bihor

Echipamente pentru sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea @ 24 de ore pentru un zâmbet ediția a VI-a ~ 2017

Dată: 15 December 2017

Evenimentul sportiv caritabil a fost lansat în 2012 de István Szokolszky - sportiv de anduranță (4XIronman, 2xDubluIronman) - care s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul Secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Gavril Curteanu din Oradea.

[ Show more ]

1

Galantomi:

13

Donații:

1,056 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Evenimentul sportiv caritabil a fost lansat în 2012 de István Szokolszky - sportiv de anduranță (4XIronman, 2xDubluIronman) - care s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul Secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Gavril Curteanu din Oradea. István este însoțit în fiecare an și de un ciclist, care pedalează de asemenea 24 de ore. 

Ca în fiecare an, vă invităm să vă alăturați sportivilor inimoși și să susțineți cauza alergând sau pedalând la eveniment în schimbul unei donații, pe 15-16 Decembrie, la Lotus Center Oradea.

2 benzi de alergare și 2 biciclete vor fi disponibile pentru public/sponsori, pentru a se putea alătura sportivilor pentru intervale de timp dinainte stabilite într-un tabel programator sau sunând la numărul de telefon 0727-707.404.

Donațiile sunt fi folosite pentru achiziționarea de echipamente/consumabile, în concordanță cu necesitățile prezentate de Dl. Dr.Ritli Ladislau - medic specialist in oncologie pediatrică, contribuind astfel la șansa de vindecare a copiilor. 

PARTICIPAREA FIZICĂ ESTE IMPORTANTĂ PENTRU CĂ ASTFEL PUTEȚI SUSȚINE SPORTIVII DE ANDURANȚĂ PE DE O PARTE ȘI SĂ FIȚI UN EXEMPLU DE IMPLICARE DE URMAT, PE DE ALTĂ PARTE.

Încurajăm în aceeași măsură participarea companiilor și a persoanelor fizice pentru a face un gest nobil de responsabilitate socială.

Donația se poate face pe pagina de Galantom a lui István, personal pe durata evenimentului, sau donând orice sumă de bani în contul INGB 0000 9999 0396 5832 deschis la ING bank (titular ACS Xterra Sport Bihor), cu specificația „24h pentru un zâmbet”, în funcție de posibilitățile fiecăruia.

Participarea la eveniment se poate face în schimbul unei donații: 50 RON / 30 de minute de alergare/pedalare.

TABEL PROGRAMATOR 2017:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nI5i4Knucy4-Z9_a-FXRdsZCMW1xsAkF9sE40IFf9po/edit#gid=0