ACS Xterra Sport Bihor

ACS Xterra Sport Bihor

Echipamente pentru sectia de oncologie a Spitalului de copii Dr. Gavril Curteanu din Oradea @ 24 de ore pentru un zâmbet ediția a VII-a ~ 2018

Date: 21 December 2018

Evenimentul sportiv caritabil a fost lansat în 2012 de István Szokolszky - sportiv de anduranță (4XIronman, 2xDubluIronman) - care s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul Secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Gavril Curteanu din Oradea.

[ Show more ]

2

Supporters:

1

Donations:

50 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

RO: "24h pentru un zâmbet” - ediția a 7-a. 

„24 ore pentru un zâmbet” este un eveniment sportiv caritabil de strângere de fonduri, organizat anual de asociația sportivă Xterra Sport Bihor în beneficiul secției de oncologie pediatrică a Spitalului Municipal Dr.Gavril Curteanu.

Evenimentul sportiv caritabil a fost lansat în 2012 de István Szokolszky - sportiv de anduranță - care s-a oferit să alerge 24 de ore încontinuu pentru a aduna fonduri în beneficiul Secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Municipal Dr. Gavril Curteanu din Oradea. István este însoțit în fiecare an și de un ciclist, care pedalează de asemenea 24 de ore. 


Ca în fiecare an, vă invităm să vă alăturați sportivilor inimoși și să susțineți cauza donând în contul AS Xterra Sport Bihor: RO19 INGB 0000 9999 0396 5832, deschis la ING Bank.

Donațiile sunt fi folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale/consumabile necesare secției, contribuind astfel la mărirea șansei de vindecare a copiilor bolnavi și la îmbunătățirea condițiilor de ședere în spital ale micilor pacienți.

La ediția din 2017 am reușit să adunăm 28.800 RON, din care s-au achiziționat și s-au donat secției de oncologie 3 aparate de infuziomat (injectomat) împreună cu accesorii și consumabile precum și 1 aparat de aer condiționat.

Dată și locație eveniment: 21-22 decembrie 2018, Lotus Center Oradea